Doelstelling

Slide background

Rotterdam zwemt in het water...

De doelstelling van de stichting 010 Swim Experience is mensen kennis te laten maken met mooie zwemlocaties in Rotterdam door op deze (zwem)locaties leuke evenementen te organiseren. Daarbij willen wij het zwemmen in buitenwater en beweging op welke manier dan ook stimuleren. 010 Swim Experience is opgericht vanuit passie voor sport en voor de stad Rotterdam!
Met onze evenementen bieden wij de mogelijkheid om Rotterdam vanuit een ander perspectief te ontdekken en willen wij op een unieke manier de stad promoten en verbinden.

Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. De inkomsten die wij vanuit de inschrijfgelden ontvangen laten wij terugvloeien naar organisaties en goede doelen die een connectie hebben met onze zwemevenementen en de stad Rotterdam.

Om onze doelstellingen te ondersteunen is elke donatie uiteraard meer dan welkom! Onderaan deze pagina vindt u onze donatie button.

 

Vragen of opmerkingen?

Wil je meer weten of iets vertellen? Bijvoorbeeld over een fantastisch idee voor 010 Swim Experience? Laat het ons weten.
Vul het formulier in. Wij nemen contact met je op.

  • Stel je vraag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

MENU
×
MENU